Twaróg kwasowo-podpuszczkowy ok. 400g

Twaróg kwasowo-podpuszczkowy z mleka krowiego – naturalny smak tradycji
Nasz twaróg to produkt w 100% naturalny, wytwarzany metodą kwasowo-podpuszczkową z ekologicznego mleka krowiego pochodzącego z własnego gospodarstwa. Ma delikatną, lekko kremową konsystencję i subtelny, świeży smak – idealny zarówno na słodko, jak i na wytrawnie.

W odróżnieniu od zwykłego twarogu, zawiera więcej naturalnie występujących białek i delikatnie wyczuwalny aromat mlecznego masła.
To ser codzienny i wyjątkowy zarazem – zdrowy, lekki i wszechstronny w kuchni.

  •  Ekologiczne mleko krowie z własnej hodowli
  • Tradycyjna metoda kwasowo-podpuszczkowa
  •  Bez konserwantów i sztucznych dodatków
  • Idealny na kanapki, do pierogów, serników i past
Indeks: Brak danych

24.00